TFF, Kocaelispor’a kafayı takmış. Tiryakinim şarkısına bile ceza gelecek! – En Kocaeli - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

24 Ekim 2024 - 05:26

TFF, Kocaelispor’a kafayı takmış. Tiryakinim şarkısına bile ceza gelecek! – En Kocaeli

TFF, Kocaelispor’a kafayı takmış. Tiryakinim şarkısına bile ceza gelecek! – En Kocaeli
Son Güncelleme :

23 Ekim 2024 - 21:09

Büyütmek için resme tıklayın

Kocaelispor sezonun 9.hafta mücadelesinde evinde ağırladığı Ümraniyespor’u 1-0 mağlup etti. Maçın ardından yeşil siyahlı kulüp çirkin ve kötü tezahüratı ve talimatlara aykırı hareket nedeniyle disiplinlik olurken, kulüp anonsçusu Bora Ertek de sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle disipline sevk edildi.

TİRYAKİNİM ÇALARAK MAÇI 2 DAKİKA GEÇ BAŞLATMIŞIM!

Cezanın nedeni oldukça merak edilirken disipline sevk edilme gerekçesini anlatan Bora Ertek şunları kaydetti; “ Tiryakinim çalarak maçı 2 dakika geç başlatmışım. Parça zaten 1 dakika 20 saniye. Tünelden çıkarken başlatıyoruz. Yürümeleri ve dizilmeleri ne kadar süre alıyor? Zaten bir noktada müziği kapatıyoruz tribünler söylüyor. Komik.

BUNLAR FUTBOL KATİLİ!

Açsınlar Göztepe maçında Medcezir’i dinlesinler. 5 dakika bekliyorlar. Yayıncı kuruluşun canlı yayınında bile Kocaelispor tribünlerinden çok güzel görüntüler diye bahsediyorlar. Bunlar futbol katili!”

NE YAPILMAK İSTENİYOR ANLAMAK MÜMKÜN DEĞİL!

Bir Kocaelispor taraftarı da tepkisini şu şekilde dile getirdi ; “İnsanlar deşarj olmaya geliyor sevdiği tutkulu olduğu takımı desteğe geliyor ve bunu 1-2 dk lık şarkı nakaratıyla hep birlikte dile getiriyorlar , bu size sorun oluyor @TFF_Org gerçekten ne yapılmak isteniyor anlamak mümkün değil !”

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.