Beklenen oldu. AK Parti’nin adayı Başyiğit – En Kocaeli - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

24 Ekim 2024 - 07:33

Beklenen oldu. AK Parti’nin adayı Başyiğit – En Kocaeli

Beklenen oldu. AK Parti’nin adayı Başyiğit – En Kocaeli
Son Güncelleme :

24 Ekim 2024 - 2:14

AK Parti  Kocaeli İl  Başkanı Şahin Talus geçtiğimiz günlerde Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral’a teşekkür ettiklerini, yeni ilçe başkanını belirleme sürecinin başladığını duyurmuştu. Mustafa Koral da kendi isteğiyle görevi bıraktığını belirterek herkese teşekkür etmişti.

HANGİ İSİMLER BAŞVURDU?

AK Parti Başiskele’de resmi olarak ilçe başkanlığına Teşkilatlardan Sorumlu İlçe  Başkan Yardımcısı Mehmet Başyiğit, ilçe muhasibi Mehmet Yücel, Milletvekili aday adayı ve eski ilçe başkan yardımcısı Yakup Zenbil ve eski Büyükşehir meclis üyesi Numan Tonka başvurmuştu.

HERKESLE GÖRÜŞTÜLER

Temayül için 3 gün önce Kocaeli’ye gelen AK Parti İl Koordinatörü Ekrem Görçeker, il başkanı Şahin Talus ve il başkan yardımcısı Avukat Alper Doğan  ile birlikte Başiskele’ye gitti, ilçe teşkilatında partiye gelen kanaat önderleri, kurucu ilçe, kadın ve gençlik kolları başkanları, istişare heyetindeki isimlerle tek tek görüştü. 

BAŞYİĞİT OLDU

Başiskele ilçe başkanlığı için 4 isim bugün Ankara‘ya gitti. Genel merkezdeki görüşmelerin ardından açıklama yapan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus,  “Teşkilatımızla yaptığımız istişareler ve Genel Merkez mülakatımızın ardından Başiskele İlçe Başkan Adayımız Mehmet Başyiğit olarak belirlendi. Öncelikle bugüne kadar başarıyla görevini yerine getiren ve kongrede bayrağı devredecek olan İlçe Başkanımız Mustafa Koral’a, sürece olgunlukla katkı sunan ilçe başkan aday adaylarımıza ve teşkilatımıza teşekkür ediyor, kongremizin şimdiden güzel Başiskelemize, şehrimize ve teşkilatımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam