Dervişoğlu’nun sözlerini binaya astılar – En Kocaeli - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

24 Ekim 2024 - 15:15

Dervişoğlu’nun sözlerini binaya astılar – En Kocaeli

Dervişoğlu’nun sözlerini binaya astılar – En Kocaeli
Son Güncelleme :

24 Ekim 2024 - 7:19

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli‘nin, Öcalan gelsin TBMM’de DEM Grubunda konuşsun sözlerine atıfta bulunarak; “Burası Mustafa Kemal Atatürk’ün Meclisidir, Burası Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulduğu yerdir, Burası Milli Egemenliğin Yegane Tecelligahıdır. Bizim Cesetlerimizi çiğnemeden o canibaşı Meclis’e giremez!” sözleri ile tepkisini ortaya koyan İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu’nun bu sözlerini Pankart’a bastırarak Parti binasına asan İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Haluk Tamyüksel; “Öncelikle Ülkemizin gözbebeği olan TUSAŞ‘ımıza yapılan hain saldırıyı lanetliyorum. Şehit olan vatandaşlarımız Allah’tan rahmeti yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum.

Ancak; Failinin belli olduğu bu hain saldırı bize Genel Başkanımızın da, bizim gibi düşünen tüm Türk Milliyetçisi arkadaşlarımızında ne kadar haklı olduğunu bir kez daha ispatlamıştır.  Keşke bu saldırı olmasa, keşke istihbarat kurumlarımız daha önceden bu saldırıyı önleyebilse, vatandaşlarımız şehit olmasa idilerde biz de haklı çıkmasaydık. Ciğerimiz böylesine yanmasa idi. Ama hep birlikte bir kez daha görmüş olduk ki Terörle müzakere edilemez, terörist başı ile anlaşma yapılamaz.  Egemenliğimizin sembolü olan Gazi Meclis’imize ise bırakın girmesi, bunun  düşüncesi dillendirilemez bile.  Bu hain saldırının hemen sonrasında İlçe Yöneticisi arkadaşlarımızla kararlaştırdık ve bu Pankartı buraya asmaya karar verdik. Umarım kimse kırılmaz ve rahatsız olmaz. Bir kez daha ifade etmek istiyorum ki; Teröre, Teröriste, Terör Sevicilere, Terörden beslenenlere ve Teröriste terörist diyemeyenlere karşı mücadele etmeye devam edeceğiz.  Terörü terörist başı ve yandaşlarının sözleri değil, terörü ancak ve ancak Devlet ve onun güvenlik kurumlarının azim ve kararlılığı bitirir, bitti açıklamasınıda ancak ve ancak Devlet’in bizzat kendisi yapabilir.” dedi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam