Eski başkan, kulüp başkanı oldu – En Kocaeli - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

24 Ekim 2024 - 15:17

Eski başkan, kulüp başkanı oldu – En Kocaeli

Eski başkan, kulüp başkanı oldu – En Kocaeli
Son Güncelleme :

24 Ekim 2024 - 9:21


Eski başkan, kulüp başkanı oldu

Haber albümü için resme tıklayın

Geride bıraktığımız Mayıs ayında İYİ Parti İzmit İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Ayşegül Babacan “İlçe Başkanlığı görevinden yoruldum. Ben kimya mühendisiyim ve profesyonel yaşam koçuyum. İşlerime ve aileme daha fazla vakit ayırmak için istifa kararı aldım” demişti.

YENİ SEZON İÇİN GÖREVİ DEVRALDI

Siyasete ara veren Ayşegül Babacan, iş hayatının yanı sıra sosyal etkinliklerde de boy göstermeye devam ediyor. Bu doğrultuda yeni bir görev devralan Babacan Okuma Sanatı Kulübü’nün başkanı olduğunu sosyal medyadan duyurdu.  Babacan şunları kaydetti; “2023-2024 döneminde Okuma Sanatı Kulübü’ne başkanlık yapan Sn.Selma Kahraman’dan yeni sezon için görevi devralmış bulunuyorum.1 yılda çok güzel projeler gerçekleştiren Selma hocama ve yardımcısı Sn. Gamze Kır Sapancı’ya çok teşekkür ederiz. Birlikte yine çok güzel işler başaracağımızı biliyorum. Hepimize hayırlı olsun.”

Eski başkan, kulüp başkanı oldu

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.