Soner Arıca konserden para almamış! – En Kocaeli - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

25 Ekim 2024 - 05:23

Soner Arıca konserden para almamış! – En Kocaeli

Soner Arıca konserden para almamış! – En Kocaeli
Son Güncelleme :

24 Ekim 2024 - 20:32

Büyütmek için resme tıklayın

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Cumhuriyetin 101. yılına özel olarak düzenlenen 1923 Kadın Korosu konserinde ünlü sanatçı Soner Arıca’nın tamamen gönüllü olarak sahne almasının İzmit halkı adına büyük bir anlam taşıdığını belirtti. Başkan Hürriyet paylaşımında şu ifadelere yer verdi: Cumhuriyetimizin 101. yılına özel oluşturduğumuz 1923 Kadın Korosu konserimizde sevgili Soner Arıca’nın tamamen gönüllü olarak, hiçbir ücret ve imkan talep etmeden İzmit’e gelmesi ve bizimle birlikte olması hepimizin kalbine dokundu.

“YÜREKTEN TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Sadece Cumhuriyet coşkusunu hep birlikte yaşatmak için yaptığı bu özel özveri hem belediyemiz hem de İzmit halkı adına gerçekten çok kıymetli. 1923 Kadın Koromuzla seslendirdiği Cumhuriyet Marşı, Cumhuriyet ruhunu en güçlü şekilde hissettirdi, coşkumuzu büyüttü. Bu anlamda Soner Arıca’ya yürekten teşekkür ediyor, bu anlamlı katkısıyla Cumhuriyet sevincimizi katbekat taçlandırdığı için de minnetlerimizi sunuyoruz.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.