Kandıra’ya 94 araçlık otopark! – En Kocaeli - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

25 Ekim 2024 - 17:37

Kandıra’ya 94 araçlık otopark! – En Kocaeli

Kandıra’ya 94 araçlık otopark! – En Kocaeli
Son Güncelleme :

25 Ekim 2024 - 9:45

Büyütmek için resme tıklayın

Kandıra Belediyesi tarafından inşa edilen ve Namazgah Kültür Merkezi yanındaki alanda düzenlemesi biten otoparkta, 5 adet engelli araç park yeri, 5adet elektrikli araç park yeri, motosiklet ve bisiklet park yerleri olmak üzere toplamda 94 araç kapasiteli otopark düzenleme çalışmaları tamamlanarak hizmete açıldı.

ÜCRETSİZ ALANLAR

 Kandıra Belediye Başkanı Erol Ölmez yaptığı açıklamada “ Kandıra’mız hızla büyüyüp gelişiyor. Buna karşılık hem nüfusumuzun hem araç sayılarımızın artış gösterdiği ilçemizde bizler de ortaya çıkan ihtiyaçlara çözüm üretmeye çalışıyoruz. Bu otopark uygulaması da öyle oldu. Namazgah temapark ve  Kültür Merkezi’mizin yanındaki alanda  Fen İşleri Müdürlüğü’müze bağlı ekiplerimizin  yaptığı çalışmalar neticesinde 94  araçlık otoparkı, çalışmalarını tamamlanarak vatandaşlarımızın kullanımına sunduk. Bu otopark vatandaşlarımızın gelip gönül rahatlığıyla araçlarını bırakabileceği ücretsiz alandır. Burada çalışması tamamlanarak hizmete giren yeni otopark’ımızın  ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Emeği geçen çalışma arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum.”dedi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.