“Memleketin neresinden tutsan elinde kalıyor” – Kocaeli Gazetesi - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

25 Ekim 2024 - 18:27

“Memleketin neresinden tutsan elinde kalıyor” – Kocaeli Gazetesi

“Memleketin neresinden tutsan elinde kalıyor” – Kocaeli Gazetesi
Son Güncelleme :

25 Ekim 2024 - 10:57

Cumhuriyet Halk Partisi İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan düzenlediği basın toplantısında gündemi değerlendirdi. Ercan, Ankara TUSAŞ’ta yaşanan terör saldırısına ilişkin, “TUSAŞ saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet yaralanan vatandaşlarımıza ve güvenlik kuvvetlerimize de acil şifalar diliyorum” ifadelerini kullandı.

MEMLEKETİN NERESİNDEN TUTSAN ELİNDE KALIYOR

Ercan, “Arkadaşlar Cumhuriyet tarihinin en ağır ekonomik tablosunu yaşadığımız bu günlerde, emeklimizin, çalışanımızın geçim sıkıntısıyla inim inim inlediği bu günlerde ne yazık ki, ülkemizde sadece ekonominin değil, tüm alanların çürümüş olduğunu görüyoruz. Memleketin neresinden tutsan elinde kalıyor. Kadın cinayetleri, çocuk cinayetleri, açlık, işsizlik, hırsızlık, soygun, uyuşturucu, kaçakçılık, bebek cinayetleri, mülteci akını ve terör artık ülkenin ana gündemlerini oluşturuyor.

YANILIYORUZ

Her sabah farklı bir felakete uyanıyoruz. Çocuklar öldürülüyor, katil kim bulunamıyor. Kadınların kafası kesiliyor. Bundan kötüsü olmaz diyoruz; yanılıyoruz. Bir bakıyorsunuz ki, gözünü para hırsı bürümüş katiller, yeni doğan bebekleri öldürüyor. Orta Doğu ateş çemberine dönmüş, Ankara’nın kalbinde savunma sanayimizin göz bebeği TUSAŞ’a teröristler girebiliyor ve insanlarımızı katlediyor. Arkadaşlar bu yaşadıklarımızın hiç birisi tesadüf değildir.

“YÖNETEMEME SORUNU”

Burada bir yönetim sorunu olduğu, daha doğrusu yönetememe sorunu olduğu ortadadır. AKP iktidarının 22 senede bizi getirdiği yer burasıdır. Tek adam rejimi ülkemizi adeta uçurumun kenarına kadar sürüklemiştir. Ekonomik sıkıntılarla mücadele eden halkımız, ardı ardına yaşadığımız trajik olaylar nedeniyle iyice çökmüş durumda. Herkes korkuyor, herkes ülkesi için, kendisi için, çocuğu için ciddi şekilde kaygı duyuyor.

“KONTROLSÜZ ÖZELLEŞTİRMELERİN SONUCU”

Arkadaşlar ülkemizi bu çıkmaza sokan, yönetemeyen, iktidar ve ortaklarının artık gitme vakti gelmiştir. 22 yıllık AKP iktidarının bilinçli bir şekilde yasama, yürütme ve yargıyı tek adam rejiminde birleştirdiği yönetilemeyen sistemin en acı sonuçlarını bugün gördük. Bebeklerimizi koruyamıyoruz farkında mısınız? Arkadaşlar bir ülkede hukuk ortadan kalkarsa her şey olur. Hukuk olmazsa, ekonomi de olmaz, hukuk olmazsa denetimde, güvenlikte olmaz. Şimdi bu olayın sonrasında ne Sağlık Bakanlığı’ndan ne de başka kademeden ne bir istifa yaşandı ne de bir sorumsuzluğa dayalı görevden alma yapıldı. Çıkıp operasyonun 2023 Mayıs ayından beri sürdüğünü anlatıyorlar. Arkadaşlar, koca bir pandemi dönemi geçirdik. Bu çete daha 1 buçuk yıldır bunları yaptıysa, pandemi döneminde neler yapılmıştır kim bilir. Bir açıdan da baktığımızda bu yaşanan olay kontrolsüz bir şekilde yapılan özelleştirmelerin de bir sonucudur” dedi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam