İzmit’te köpek partisi! – En Kocaeli - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

28 Ekim 2024 - 22:23

İzmit’te köpek partisi! – En Kocaeli

İzmit’te köpek partisi! – En Kocaeli
Son Güncelleme :

28 Ekim 2024 - 15:13


İzmit'te köpek partisi!

Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli Umuttepe’de sokak köpeklerinden kaçarken trafik levhasına çarparak kaza yapan Bedirhan Oğuz’un hastanede yaşam savaşı devam ederken, KOU Hayvan Dostları Derneği’nin düzenlediği “Sokak Hayvanlarına Yardım Gecesi” ve “Party Animals” isimli yardım partileri tepki çekti.

SORUMLUSU KİMDİR?

Kulüp tarafından İzmit Barlar Sokağı’nda bulunan bir barda düzenlenen parti hakkında tepki gösteren Arabulucu Avukat Aslıhan Ergün Ercan sosyal medya üzerinden şunları söyledi “Şuan da Kocaeli Üniversitesi öğrencisi kampüs içerisinde beslenen başıboş köpekler nedeniyle kaza geçirmiş ve yoğun bakımda, bunun sorumlusu kimdir?

BU PARTİLERİN SEBEBİ NEDİR?

Ölüm ve yaralanmalardan sonra yardım vs adı altında partiler düzenlendiği yayınlanmış? Bu partilerin sebebi nedir? Neden kanunu uygulamamakta, öğrencilerinizin şikayetini dikkate almamaktasınız? Size sorduğumuz sorulara cevap vermenizi, yine sorumlu üst birimleri görevi çağırıyorum…

İzmit'te köpek partisi!

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.