Aracıyla çocuğu ezen sürücü intihar etti – Kocaeli Gazetesi - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

28 Ekim 2024 - 22:28

Aracıyla çocuğu ezen sürücü intihar etti – Kocaeli Gazetesi

Aracıyla çocuğu ezen sürücü intihar etti – Kocaeli Gazetesi
Son Güncelleme :

28 Ekim 2024 - 17:29

Esenyurt Akçaburgaz Mahallesi’nde yaşanan olayda, aracıyla 19 aylık bir çocuğun ölümüne neden olan sürücü Enes Çakmak, kazanın ardından intihar etti.

Olay, 3043. Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, annesi çöp dökmek için dışarı çıktığı sırada 19 aylık Ö. A. K., park halindeki aracın etrafında dolanmaya başladı. Çocuğun peşinden giden annesi, bu sırada Enes Çakmak’ın kullandığı aracın hareket ettiğini fark etti. Araç, 19 aylık çocuğu ezdi.

Kazanın farkına varan sürücü Enes Çakmak, aracını durdurdu ve araçtan inerek durumu kontrol etti. Korkunç manzarayı gören Çakmak, daha sonra tekrar aracına bindi.

Olayın ardından yapılan ihbar üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Polis ekiplerinin yaptığı incelemede, Enes Çakmak’ın intihara teşebbüs ettiği belirlendi.

Sağlık ekipleri, hem yaralı çocuğa hem de sürücüye olay yerinde ilk müdahaleyi yaptı. Ancak ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan çocuk ve sürücü, tüm çabalara rağmen hayatını kaybetti.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam