Adnan Menderes’e son rötuş – En Kocaeli - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

28 Ekim 2024 - 23:34

Adnan Menderes’e son rötuş – En Kocaeli

Adnan Menderes’e son rötuş – En Kocaeli
Son Güncelleme :

28 Ekim 2024 - 18:15

Büyütmek için resme tıklayın

Bilindiği gibi İzmit Mehmet Ali Paşa Mahallesi ile Yenişehir Mahallesini birbirinden ayıran eski kanalboyu yeni adıyla Adnan Menderes Bulvarından tramvay geçmiş ve bu tramvay Kocaeli Şehir Hastanesine kadar uzanmıştı.

ŞEHİR HASTANESİ TRAMVAY HATTI

Tramvay hattında tüm çalışmalar tamamlandı. Ancak gerek yol gerek kaldırım gerekse ortaya çıkan program dışı eksikliklerle ilgili olarak Büyükşehir Belediyesi yeni bir ihaleye 12 Eylül 2024 tarihinde gerçekleştirilen ihaleye katılmak amacıyla 9 firma doküman indirirken, 7 firma teklif verdi.

KAR ASFALT

Yaklaşık maliyeti 21 milyon 50 bin lira olan ihalede en yüksek teklif 19 milyon 784 bin lira oldu. İhaleyi ise 16 milyon 744 bin liralık teklifi ile merkezi Gebze’de bulunan ve bugüne kadar Büyükşehir Belediyesinden çok sayıda iş alan Kar Asfalt Yol Yapım İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ kazandı.

2.5 AYDA BİTECEK

Kar Asfalt ile 11 Ekim tarihinde sözleşme imzalandı. İhale kapsamında yaklaşık 3.1 km uzunluğundaki güzergahta karayolu ve tretuvar işleri yapılacak. Çalışmalar 75 günde (2.5 ayda) tamamlanacak.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.