İzmit dans ediyor, sahne İzmit yeni dansçılarını bekliyor – Kocaeli Gazetesi - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

29 Ekim 2024 - 01:20

İzmit dans ediyor, sahne İzmit yeni dansçılarını bekliyor – Kocaeli Gazetesi

İzmit dans ediyor, sahne İzmit yeni dansçılarını bekliyor – Kocaeli Gazetesi
Son Güncelleme :

28 Ekim 2024 - 19:32


İzmit dans ediyor, sahne İzmit yeni dansçılarını bekliyor

Haber albümü için resme tıklayın

İzmit Belediyesi Sahne İzmit Halk Dansları Topluluğu, 20242025 sezonu için hayata geçireceği yeni projesi kapsamında dans severleri ve halk oyunları öğrenmek isteyenleri bir araya getiriyor. Dans etmeye ilgisi olan, kültürel danslar aracılığıyla yeni bir deneyim yaşamak isteyen gençler, Sahne İzmit’in bir parçası olma fırsatını yakalayabilir.

TAMAMEN ÜCRETSİZ

Projeye katılan dansçılar, Sahne İzmit ailesinin bir üyesi olarak topluluğun büyük gösterilerinde sahne alma fırsatına sahip olacak. 14-27 yaş arası halk oyunlarına gönül veren herkes, bu topluluğa katılmak için başvuru yapabilir. Üstelik kurslar tamamen ücretsiz olarak sunulacak.

BAŞVURU VE KAYIT BİLGİLERİ

Bugün itibariyle başlayan başvurular 8 Kasım Cuma günü sona erecek. Katılmak isteyenlerin www.izmit.bel.tr adresindeki başvuru formunu doldurarak kayıt yaptırmaları yeterli olacak. Detaylı bilgi almak isteyenler İzmit Belediyesi Sanat Akademisi’ne 0262 322 19 99 numaralı telefondan ulaşabilirler.

UNUTULMAZ BİR DENEYİM

Sahne İzmit Halk Dansları Topluluğu, gençleri kültürel mirasa sahip çıkmaya ve sanatı hayatlarının bir parçası yapmaya davet ediyor. Hem sahne deneyimi kazanmak hem de geleneksel halk danslarını öğrenmek isteyen tüm dans meraklıları bu projeyle birlikte eğitici ve eğlenceli bir deneyim yaşayacak.

İzmit dans ediyor, sahne İzmit yeni dansçılarını bekliyor

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.