Kocaeli’de Engelsiz Yaşam Merkezi İnşa Ediliyor - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

18 Ekim 2024 - 12:16

Kocaeli’de Engelsiz Yaşam Merkezi İnşa Ediliyor

Kocaeli’de Engelsiz Yaşam Merkezi İnşa Ediliyor
Son Güncelleme :

12 Temmuz 2024 - 13:13

83 views

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, engelli bireyler için önemli bir proje olan İzmit Engelsiz Yaşam Merkezi’nde çalışmalarını hızla sürdürüyor. Vinsan Kampüsü içinde yer alan merkezin dış cephe imalatları devam ederken, asma tavan, elektrik ve mekanik sistemler için çalışmalar da devam etmekte. Merkez, zemin katta bağımsız yaşam evi, spor salonu, hidroterapi havuzu, soyunma-duş alanları, yemekhane, öğretmenler odası, mescit ve çeşitli eğitim odaları gibi birçok hizmeti içerecek şekilde planlandı. Ayrıca terapi ve hobi alanları ile çocuk oyun alanları da merkezin sosyal aktivite imkanlarını zenginleştirecek.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam