Bağçeşme Şehitliği’nde 15 Temmuz Şehitleri Anıldı: Dualarla ve Karanfillerle Hatırlatıldı - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

18 Ekim 2024 - 08:16

Bağçeşme Şehitliği’nde 15 Temmuz Şehitleri Anıldı: Dualarla ve Karanfillerle Hatırlatıldı

Bağçeşme Şehitliği’nde 15 Temmuz Şehitleri Anıldı: Dualarla ve Karanfillerle Hatırlatıldı
Son Güncelleme :

15 Temmuz 2024 - 12:55

72 views

15 Temmuz 2016’da gerçekleşen hain darbe girişiminin 8’inci yıl dönümü, Kocaeli Bağçeşme Şehitliği’nde düzenlenen anma töreniyle anıldı. Törende, FETÖ/PDY tarafından düzenlenen darbe girişiminde şehit olan kahramanlar dualarla yâd edildi. Deniz Eğitim Öğretim Komutanı Tümamiral Erhan Aydın, Kocaeli Vali Yardımcısı İsmail Gültekin, ve diğer protokol üyeleri ile birlikte şehitlerin kabirlerine karanfil bıraktı. Törene, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Berna Abiş, Emniyet Müdürü Faruk Demir, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Murat Bozkurt, İzmit Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya ve siyasi parti temsilcileri de katıldı. Anma programında, şehitler için duaların edildiği vurgulandı ve şehit yakınları da törene yoğun katılım gösterdi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam