Kartepe’de “Senin 15 Dakikan Başkasının Bir Ömrü Olsun” Kan Bağışı Kampanyasına Yoğun Katılım - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

18 Ekim 2024 - 09:17

Kartepe’de “Senin 15 Dakikan Başkasının Bir Ömrü Olsun” Kan Bağışı Kampanyasına Yoğun Katılım

Kartepe’de “Senin 15 Dakikan Başkasının Bir Ömrü Olsun” Kan Bağışı Kampanyasına Yoğun Katılım
Son Güncelleme :

10 Ekim 2024 - 10:01

27 views

Kartepe Belediyesi ve Kocaeli Kızılay Kan Merkezi Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen 9. kan ve kök hücre bağışı kampanyası geniş toplanmayla gerçekleşti. “Senin 15 Dakikanın Başkasının Bir Ömrü Olsun” sloganıyla yürütülen kampanyaya, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri, muhtarlar, belediye personeli ve abone olmaya katılım gösterildi.

Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, “Kan bağışı hayat kurtarmanın önemli yollarından biridir ve düzenli olarak ihtiyaç duyulur. Toplumsal bilinci artırmada büyük bir adım atıyoruz. Katkı herkese herkese teşekkür ederim” dedi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam