Cemevleri benim mevzum değil – En Kocaeli - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

24 Ekim 2024 - 15:23

Cemevleri benim mevzum değil – En Kocaeli

Cemevleri benim mevzum değil – En Kocaeli
Son Güncelleme :

10 Ekim 2024 - 13:46

Büyütmek için resme tıklayın

Cumhuriyet Halk Partisi Meclis Üyesi Özgür Çelik, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Ekim ayı meclis toplantısında cemevlerine ibadethane olarak yasal statü kazandırılmasına yönelik önerge verdi.

TBMM’NİN MEVZUSU

Büyükakın söz konusu önerge hakkında; “Ben bunu düşünsem de düşünmesem de hiçbir anlam ifade etmez. Yasal statü kazandırılması meclisin işidir. Ben düşünsem de düşünmesem de bu benim mevzum değil. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin mevzusudur. Bu öneriyi meclise sorarım” dedi. Büyükakın daha sonra önergenin meclis gündemine alınmasını meclise oylattı. Önerge oy çokluğuyla reddedilerek gündeme dahil edilmedi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.