Vali Ford’da! – En Kocaeli - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

24 Ekim 2024 - 15:19

Vali Ford’da! – En Kocaeli

Vali Ford’da! – En Kocaeli
Son Güncelleme :

10 Ekim 2024 - 17:50

Haber albümü için resme tıklayın

Ford Otosan Genel Müdürü Güven Özyurt, Ticari Araçlar Lideri Cem Temel, Yeni Nesil İmalat Platform Alan Lideri Müjdat Tiryaki, İnsan Kaynakları ve Dönüşüm Lideri Osman Özdemir ve Resmi İşler Koordinatörü Sinan Ayhan tarafından karşılanan ve Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İlhan Aydın’ın eşlik ettiği Vali Aktaş’a, fabrikanın kuruluşu, üretimi, araç filosu, pazar payı ve yeni yatırımlarını içeren sunum ile bilgilendirmeler yapıldı.

TEŞEKKÜR ETTİ

Gölcük Fabrikası ziyaretleri sonrası Ford Otosan Yeniköy fabrikasına geçen Vali Aktaş, tesisleri ve üretim alanlarını gezerek yeni nesil elektrikli ticari araç üretimi hakkında bilgiler aldı. Son olarak yemeğini fabrika yemekhanesinde fabrika çalışanları ile birlikte yiyen Vali Aktaş çalışanlara kolaylıklar diledi. Vali Aktaş, ülkemizin ve ilimizin ekonomisinin geliştirilmesine, istihdamın arttırılmasına yönelik sağladıkları katkılardan dolayı Ford Otosan yetkililerine teşekkür etti.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.