Kabul edildi. Halkevi 10 yıllığına Büyükşehir’e devrediliyor – En Kocaeli - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

24 Ekim 2024 - 19:25

Kabul edildi. Halkevi 10 yıllığına Büyükşehir’e devrediliyor – En Kocaeli

Kabul edildi. Halkevi 10 yıllığına Büyükşehir’e devrediliyor – En Kocaeli
Son Güncelleme :

11 Ekim 2024 - 6:04

Büyütmek için resme tıklayın

Cumhuriyet tarihinin ilk eserlerinden olan kentin simgelerinden İzmit Halkevi Binası’nda restorasyon geçtiğimiz Mayıs ayında tamamlanmıştı. Gençlik Merkezi olarak dönüştürülecek tarihi yapının devri için Kocaeli Valiliği-Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi arasında protokol yapılacak.

10 YILLIĞINA

Protokolle birlikte Maliye Hazinesine ait Halkevi binasının 10 yıllığına Büyükşehire tahsis edilecek. Bugün Leyla Atakan Kültür Merkezi’nde yapılan Ekim ayı meclis toplantısında protokol imzalanması adına başkanlık makamına yetki verildi. İlgili karara CHP grubu şerh koyarken teklif oy çokluğuyla kabul edildi. Tarihi bina Halkevi gençlik merkezi olarak düzenlenip, gençlerin ve Kocaeli halkının kullanımına açılacak.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.