Köksal Gümüş, Erkan Uygun’u böyle ti’ye aldı – En Kocaeli - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

24 Ekim 2024 - 19:28

Köksal Gümüş, Erkan Uygun’u böyle ti’ye aldı – En Kocaeli

Köksal Gümüş, Erkan Uygun’u böyle ti’ye aldı – En Kocaeli
Son Güncelleme :

11 Ekim 2024 - 7:05


Köksal Gümüş, Erkan Uygun'u böyle ti'ye aldı


Köksal Gümüş, Erkan Uygun'u böyle ti'ye aldı

Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Ekim ayı meclis toplantısında Başkan Büyükakın, otopark fiyat zamlarını eleştiren CHP’li Erkan Uygun, İzmit Belsa Plaza Otoparkı ve Büyükşehir otoparkları arasında karşılaştırma yapınca Büyükakın’ın cevabı herkesi güldürmüştü.

BELSA’DA 50 TL

Uygun konuşmasında “Geçen ayki mecliste yol üstü otoparklarda yüzde 200’ün üzerinde bir artışınız oldu. Gebze’de kapalı otoparklarda artış oranı yüzde yüz. Eylül ayı enflasyon yüzde 49’ken yüzde yüz bir artış getiriyorsunuz. İzmit Belsa’da bir saati 50 TL. Siz 30 TL bir rakam getiriyorsunuz. Böyle bir artışı biz uygun görmüyoruz” dedi.

ÇIKARAMADIM, KAFAM ÇALIŞMIYOR

Büyükakın ise Uygun’a cevap olarak“ Zammı az mı yaptık, çok mu tam anlayamadım” demesi salondakileri güldürdü. Büyükakın devamında “Hem orası 50 TL diyorsunuz. Bizimkisi 30 TL. Çıkaramadım benim kafam çalışmıyor.

ÖZEL İŞLETMECİ ÇALIŞTIRIYORDA BİZİMKİ ÇALIŞTIRMIYOR MU?

50 mi çok 30 mu? Özel işletmeci eleman çalıştırıyor da bizimki çalıştırmıyor mu? O zaman Belsa Plaza Otoparkı’nı halka açın? 50 TL, 30 TL’den daha çoktur. 30 liraya zammı fazla bulup sonra burası 50 TL sizinki 30 TL demek mantık kurallarına aykırı. Madem çok biliyorsunuz siz de Belsa Otoparkı’nı halka açın. Kiraya vermeyin” ifadelerini kullanmıştı.

MATEMATİK KİTABI PAYLAŞTI

Ak Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Köksal Gümüş de sosyal medyadan yaptığı paylaşımla Erkan Uygun’un sözlerini ti’ye aldı. Gümüş ilkokul 1.sınıf matematik kitabı görseli paylaşarak “50>30” yazdı. İşte o paylaşım

Köksal Gümüş, Erkan Uygun'u böyle ti'ye aldı
Köksal Gümüş, Erkan Uygun'u böyle ti'ye aldı
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.