Kitap Fuarı’nda sürpriz buluşma! Tam 15 yıl sonra – En Kocaeli - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

25 Ekim 2024 - 05:28

Kitap Fuarı’nda sürpriz buluşma! Tam 15 yıl sonra – En Kocaeli

Kitap Fuarı’nda sürpriz buluşma! Tam 15 yıl sonra – En Kocaeli
Son Güncelleme :

12 Ekim 2024 - 17:06

17 views

Büyütmek için resme tıklayın

14. Kocaeli Kitap Fuarı bu kez Kocaelispor’un efsane isimleri Taner Gülleri ve Kaan Dobra’yı ağırladı. Taraftarlar Gülleri ve Dobra’yı kendilerine özel pankartlarla karşıladı. Kocaelispor Organizasyon Müdürü Mehmet Açık moderatörlüğünde “Şehrin Umudu Kocaelispor” konulu söyleşi gerçekleştiren ünlü golcüler, Kocaelispor’un ve Kocaeli’nin kendileri için çok özel bir yere sahip olduğunu söyledi.

15 YIL SONRA BU KEZ GAZETEYLE GELDİ

Lâ Golfo’nun paylaştığı habere söyleşi sırasında Kocaelispor taraftarlarından Orkun Çakar, 2009’daki imza gününde Taner Gülleri ile çekilen fotoğrafının yer aldığı gazete küpürüyle, 15 yıl sonra yeniden fotoğraf çektirdi. Bu fotoğraf söyleşinin en anlamlı anlarından biri oldu.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.