Miss Germany 2024 yarışmasının şampiyonu 39 yaşındaki İranlı Apameh Senauer oldu - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

27 Nisan 2024 - 13:16

Miss Germany 2024 yarışmasının şampiyonu 39 yaşındaki İranlı Apameh Senauer oldu

reklam
Miss Germany 2024 yarışmasının şampiyonu 39 yaşındaki İranlı Apameh Senauer oldu
Son Güncelleme :

27 Şubat 2024 - 9:28

70 views
reklam

39 yaşındaki İranlı Apameh Senauer, Almanya’da düzenlenen “Miss Germany 2024” isimli güzellik yarışmasında ülkenin en güzel kadını seçildi.

 

Almanya’da yılın en güzel kadınını seçmek için Miss Germany 2024 isminin verildiği bir güzellik yarışması düzenlendi. 15 bin kadının katıldığı yarışmanın birincisi ise 39 yaşındaki İranlı Apameh Senauer oldu.

25 BİN EURONUN SAHİBİ OLDU

6 yaşındayken ailesiyle İran’dan Almanya’ya taşınan Apameh Senauer, güzelliğiyle yarışmada şampiyonluğu göğüsledi. Alman bir eşi olan ve iki çocuk sahibi olan genç kadın, “Kazandığıma inanamıyorum” ifadelerini kullandı. Mimarlık yapan Apameh Senauer, yarışmada 25 bin euroluk ödülün sahibi oldu. Apameh unvanını, özellikle İran’dan Almanya’ya göç edenler olmak üzere, imkanları kısıtlı olan ve ezilen kadınları savunmak için kullanmayı hedefliyor.

Öte yandan yaş sınırının kaldırıldığı yarışmanın en büyük katılımcısı ise 42 yaşındaki Mignon Kowollik oldu.

 

Kaynak : Son Dakika

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam