AK Parti’de bir başkan adayı daha belli oldu – En Kocaeli - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

25 Ekim 2024 - 14:21

AK Parti’de bir başkan adayı daha belli oldu – En Kocaeli

AK Parti’de bir başkan adayı daha belli oldu – En Kocaeli
Son Güncelleme :

25 Ekim 2024 - 8:44

Büyütmek için resme tıklayın

AK Parti  Kocaeli’de ilçe kongreleri geçen hafta sonu  Kartepe ve Darıca ile başlamış, Genel  Başkan Yardımcısı Ömer İleri’nin katıldığı kongrede Kartepe İlçe Başkanı Murat Yılmaz seçilmişti. Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen’in katıldığı kongrede Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar olmuştu. Bu hafta sonu ise Gölcük ve Körfez ilçelerinde kongreler gerçekleştirilecek. Öte yandan gelecek hafta 3 Kasım Pazar günü yapılacak Dilovası ilçe kongresinde AK Parti’nin adayı da belli oldu.

İLHAN YILDIRIM OLDU

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus ile birlikte paylaşım yapan İlhan Yıldırım; “Değerli Dilovalı hemşerilerim, Partimizin kuruluşundan bugüne birlikte yol yürüdüğümüz Dava Arkadaşlarım, AK Parti Genel Merkezi’miz ve #Kocaeli İl Başkanımız Dr. Şahin Talus’un istişare ve değerlendirmeleri sonucunda #Dilovası İlçe Başkanlığımızın 3 Kasım 2024 Pazar günü gerçekleştireceği 6. Olağan Kongresinde İlçe Başkan Adayı olarak gösterilmiş bulunmaktayım.
Toplumun her kesimini kucaklayacak, halkımızın talep ve önerilerini aktaracak yeni yönetim kurulu listemizle gelişen, değişen, büyüyen Dilovası İlçemize hizmet etme sorumluluğunu yerine getirmenin gayreti içerisinde olacağız.
Bu vazifeyi yeniden layık gören Dünya mazlumlarının gür sesi Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ve Kocaeli İl Başkanımız Dr. Şahin Talus’a teşekkür ediyorum.
Kongremiz hayırlara vesile olsun” dedi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.