Ankaragücü’nden Kocaelispor’a jest – En Kocaeli - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

27 Ekim 2024 - 23:22

Ankaragücü’nden Kocaelispor’a jest – En Kocaeli

Ankaragücü’nden Kocaelispor’a jest – En Kocaeli
Son Güncelleme :

22 Ekim 2024 - 20:44

Büyütmek için resme tıklayın

Cumartesi günü oynanacak maç için Kocaelispor’a Eryaman Stadı’nda ayrılan kontenjan 1444 kişiye çıkarıldı. Bilet fiyatları da sarı lacivertli kulübün kuruluş yılı olan 19.10 TL olarak belirlendi.

TALEBE OLUMLU CEVAP

Kocaelispor tarafından yapılan açıklama şu şekilde; “Cumartesi günü Ankara’da oynanacak olan müsabaka için dost kulübümüz MKE Ankaragücü Yönetim Kurulu, taraftarlarımıza ayrılan kontenjanın arttırılması konusundaki talebimize olumlu olarak cevap vermiş ve deplasman tribünü bilet fiyatını köklü takımlarının kuruluş yılına ithafen 19.10 ₺ olarak belirlemiştir. Taraftarlarımız için ayrılan müsabaka biletleri yarın saat 12.00’de Passolig uygulamasından satışa sunulanacaktır. Bu vesileyle başta dost kulübümüz MKE Ankaragücü’nün değerli Yönetim Kurulu olmak üzere; tüm MKE Ankaragücü camiasına teşekkürlerimizi sunarız.”

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.