Ateşi bol olsun diyerek lokma dağıttı – En Kocaeli - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

27 Ekim 2024 - 23:17

Ateşi bol olsun diyerek lokma dağıttı – En Kocaeli

Ateşi bol olsun diyerek lokma dağıttı – En Kocaeli
Son Güncelleme :

22 Ekim 2024 - 21:45


Ateşi bol olsun diyerek lokma dağıttı

Haber albümü için resme tıklayın

FETÖ terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen’in geçtiğimiz Pazar günü öldüğü resmi kaynaklar tarafından doğrulandı. 1999 yılından bu yana kaçtığı ABD’ye sığınan Fettullah Gülen, o tarihten itibaren Pensilvanya eyaletinde kaçak olarak yaşamını sürdürüyordu. Böbrek yetmezliği, şeker hastalığı ve demans hastalığı olan Gülen’in ölüm haberi Türkiye’de sevinçle karşılandı.

SEVİNCİYLE LOKMA DAĞITIYORUZ

Gülen’in ölüm haberinin ardından İzmitli esnaf Uğur Ünal, biri Fevziye Camii önünde olmak üzere iki yerde lokma dağıttı. Kendisinin Milli Görüşçü olduğunu söyleyen Ünal eski yıllarda HAS Parti’de siyaset yaptığını, HAS Parti’nin AKP ile birleşmesi nedeniyle de partisinden ayrıldığını söyledi. Lokma dağıtan aracın önünde kısa bir  açıklama yapan Ünal, “Biz esnafız. Belasını buldu. Bizde onun sevinciyle lokma dağıtıyoruz. Olayımız bu bizim sadece” dedi.

Ateşi bol olsun diyerek lokma dağıttı

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.