Başkan Hürriyet Muhtarların Muhtarlar Gününü kutladı – Kocaeli Gazetesi - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

27 Ekim 2024 - 01:19

Başkan Hürriyet Muhtarların Muhtarlar Gününü kutladı – Kocaeli Gazetesi

Başkan Hürriyet Muhtarların Muhtarlar Gününü kutladı – Kocaeli Gazetesi
Son Güncelleme :

19 Ekim 2024 - 12:05

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet  19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla görev muhtarlarla Dernekler Yerleşkesinde bir araya geldi. Programa Hürriyet’in yanı sıra CHP İzmit Belediye Meclis Üyeleri Muhammet Ertürk, Celal Hülür, CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan,  İzmit Muhtarlar Derneği Başkanı Sevgi Koyun, Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı Mustafa Ersoy, Kocaeli Muhtarlar Derneği Başkanı İlhan Altıntaş, muhtarlar ve aileleri katıldı. 

“HALKIN SESİ OLMANIZ ÇOK DEĞERLİ”

Başkan Hürriyet Muhtarlar Günü programında yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı; “Her sene Muhtarlarımızla Muhtarlar Günü vesilesiyle aynı sofranın etrafında buluştuk. Siyaset üstü hizmet anlayışımızı hep paylaşmaya çalıştık. Tüm muhtarlarıma görevlerinde başarılar diliyorum. Muhtarlarımız çok çalışkanlar. Bizleri yönlendiriyorlar. Hepimiz kamu hizmeti görüyoruz. Dayanışma gösteren tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Halkın sesi olmanız, halkın taleplerini bizlere iletmeniz çok değerli. 

“GÜZEL BİR DÖNEMİMİZ OLSUN”

Hepimiz görev sürelerimiz içerisinde bir taş üstüne taş koyabiliyorsak bu çok kıymetli bir şey. Yaptığınız iş özveri ister. Muhtarlık gönüllülük esaslıdır. Kente kattığınız değerler için hepinize teşekkür ediyorum. 19 Ekim Muhtarlar Günü sizlerin önemli sorumluluk bilincini hatırlamanın ve farkındalığı yükseltmenin anlamlı olduğu bir gün. Muhtarlar Gününüz kutlu olsun.  Daha güzel hizmetleri hep birlikte yapma dileğiyle. Güzel bir dönemimiz olsun. 

“DAHA BÜYÜK ETKİNLİKLER YAPACAĞIZ”

Tüm muhtarlarımızla her zaman kol kola olduk ve olmaya devam edeceğiz. Sizlerin destekleriyle zorlu günlerde en fazla desteği götürebilmek için sabahtan akşama koşturmaya hazırız. Bu dönem güzel bir ekibimiz var. Ekip arkadaşlarıma da çok teşekkür ediyorum. Meclis üyelerim de sürekli sahadalar. İlçe Başkanımız ve yöneticilerimiz de emek veriyor, teşekkür ediyorum onlara. Sizleri ağırlamaktan onur duyduk. Bundan sonra azalarımızın da katılacağı daha büyük etkinlikler yapacağız.  Her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz. İzmit’i daha yaşanabilir bir kent haline getirmek için sizlerle dayanışma içerisinde çalışmaya devam edeceğiz.”

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam