Bir sokaktan diğerine düştü! “Kestirme sandım” dedi – En Kocaeli - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

27 Ekim 2024 - 01:34

Bir sokaktan diğerine düştü! “Kestirme sandım” dedi – En Kocaeli

Bir sokaktan diğerine düştü! “Kestirme sandım” dedi – En Kocaeli
Son Güncelleme :

19 Ekim 2024 - 15:12

Büyütmek için resme tıklayın

Maslak Sokak’ta öğle saatlerinde meydana gelen olayda mahalle sakinleri bir gencin bağırış seslerini duydu. Yardım isteyen genç düştüğünü ve ayağının kırıldığını söyledi. Vatandaşlar hemen olay yerine gelerek 112’yi aradı.

ÖNCE “DÜŞTÜM” SONRA “KAÇARKEN ATLADIM” DEDİ

Çevredeki vatandaşlara ilk olarak düştüğünü söyleyen genç “Burayı kestirme sandım” dedi. Gencin, Eski Hastane Sokak’taki yükseklikte yer alan demir bariyerden sarkarak atladığını gören mahalle sakinlerinden bazıları da yaşanan kavga sonrası kaçtığına tanık olduklarını anlattı. Ayak bileğinden yaralanan ve kemiği kırıldığını söyleyen şahıs gelen sağlık ekiplerine ise “Alkollü değilim. Kaçarken atladım” yanıtını verdi. Bir süre sonra ambulans içinde tedavi edilen şahıs hastaneye kaldırıldı.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.