Iphone 16 Pro Max ile otomobili takas ettiler – Kocaeli Gazetesi - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

24 Ekim 2024 - 21:19

Iphone 16 Pro Max ile otomobili takas ettiler – Kocaeli Gazetesi

Iphone 16 Pro Max ile otomobili takas ettiler – Kocaeli Gazetesi
Son Güncelleme :

11 Ekim 2024 - 18:25

Ümit Macan, iPhone 16 Pro Max’ı elde etmek için uzun süre araştırma yaptıklarını ifade ederken, “Bu telefon o kadar yeni ki bulması neredeyse imkansız. Her yeri araştırdık, diğer şehirlere bile başvurduk fakat bir türlü bulamadık. Nihayetinde arkadaşım aracını satmaya karar verdi. Hem birbirimizi tanıyoruz hem de aramızda güven var. Sonuç olarak telefon ile aracı takas ettik” diye konuştu.

Ümit, arkadaşının aracının bakımını yaptırdığını belirterek, “Araba yaklaşık 150 bin lira değerinde, telefon ise 120 bin lira. Aramızda bir sorun çıkmayacağını düşünerek takas yapmaya karar verdik. Arkadaşımın bu araca yıllardır emek verdiğini ve bakımlarının tam yapıldığını biliyorum,” dedi.

Mücahit Demirer de, “Telefonu gerçekten çok istiyordum, bu benim hayalimdi. Pazar günü olduğu için piyasada bulunmuyordu. Arabamı verip telefonu almak istedim ve o da buna razı oldu. İnşallah yarın aracı kendi adıma tescil ettireceğim,” ifadelerini kullandı.

Bu takas, iki gencin hayallerini gerçekleştirmenin yanı sıra, dostluklarını da güçlendirdi. İki arkadaş, gelecekte yeni takaslar yapmayı planlıyorlar.

Kaynak: MİLLİYET

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam