Karalama kampanyası. İspatlayın! – En Kocaeli - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

24 Ekim 2024 - 03:21

Karalama kampanyası. İspatlayın! – En Kocaeli

Karalama kampanyası. İspatlayın! – En Kocaeli
Son Güncelleme :

09 Ekim 2024 - 2:26

Geçtiğimiz Pazar günü Cumhuriyet Halk Partisi’nde Kocaeli İl Gençlik Kolları’nın yeni başkanı seçildi. Tek adaylı kongrede göreve gelen Hayri Zorer, 3.5 yıllık başkan yardımcılığının ardından Zeki Karakadılar’dan koltuğu devraldı.

YÖNETİCİLER VE KONGRE İDDİALARI

Daha sonra Zorer’in yönetimine giren 2 isim hakkında geçmişe yönelik bazı iddialar gündeme geldi. Bu isimlerden A.Ç’nin uyuşturucu kullandığı gerekçesiyle İzmit Belediyesi’nden kovulduğu ortaya atılırken, M.T’nin ise 2020 yılında uyuşturucu ticaretinden gözaltına alındığı öne sürüldü. Daha sonra kongrede çoğunluğun sağlanamamasına rağmen oylama yapıldığı, katılanların gelmeyen üyeler adına oy kullandığı iddia edilmişti.

KARALAMA KAMPANYASI YÜRÜTÜLÜYOR

Zorer bu iddialara yönelik En Kocaeli Gazetesi’ne şu açıklamalarda bulundu:

“Hepsini reddediyoruz. Yeni seçilen bir yönetimiz. Ses getirmek istiyoruz ancak bize yönelik bir karalama kampanyası yürütülüyor. Kongredeki konuşmamda da birlik ve bütünlükten bahsettim. Ekibimizde çok kıymetli arkadaşlarımız var. Bu iftira ve karalama devam ederse hukuksal süreçte de var oluruz.

ASLA OLAMAZ

Oylamada da usulsüzlük söz konusu değil. Divan Başkanı olarak Ozan Işık vardı. Böyle bir durum asla olamaz. İlk defa ya da uzun süre sonra ilk kez tek adaylı bir seçim oldu. İspatlamak istiyorlarsa buyurun ispat etsinler.

İSTERSEK HUKUK SÜRECİNİ BAŞLATIRIZ

Biz kapsayıcı olduk. Sponsorsuz videolarımız 30 bin izlenmeleri buldu. Örgütümüzle güzel bir hava yakaladık. İlçelerde de çok güzel etkinlikler yapıyoruz. İstersek hukuk sürecini başlatırız. Ancak gündemi bununla meşgul etmek istemiyoruz.

BİZİ KİRLİ GÜNDEMLERE ÇEKMELERİNİ DOĞRU BULMUYORUM

Gar katliamının yıl dönümünde Belediye İş Hanı’nın önünde saat 18.30’da bir yürüyüş düzenlenecek. Biz de Kocaeli Gençlik Kolları olarak katılacağız. Bizim gündemimiz bunlar. Biz gençler olarak sokaklarda var gücümüzle çalışmak istiyoruz. Bizi bu tarz kirli gündemlere çekmelerini doğru bulmuyorum.”

HAYRİ ZORER KİMDİR?

1996 İzmit doğumlu.
Merkez Bankası Derince Anadolu Lisesi’nde okudu.
Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Mezunu.
KOÜ İşletme Fakültesinde Yüksek Lisans okuyor.
Son 3.5 yıl CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları’nda Örgütlerden Sorumlu Başkan Yardımcılığı yaptı.
İş İnsanı, esnaf.

Hayri Zorer ilk kez konuştu: Karalama kampanyası. İspatlayın!
Hayri Zorer ilk kez konuştu: Karalama kampanyası. İspatlayın!
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.