Kitap Fuarında “bedava” izdihamı! – En Kocaeli - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

25 Ekim 2024 - 13:27

Kitap Fuarında “bedava” izdihamı! – En Kocaeli

Kitap Fuarında “bedava” izdihamı! – En Kocaeli
Son Güncelleme :

14 Ekim 2024 - 4:21


Kitap Fuarında "bedava" izdihamı!


Kitap Fuarında "bedava" izdihamı!

Video için play’e tıklayın

Kocaeli’nin en gözde etkinliklerinden biri olan Kocaeli Kitap Fuarı, bugün itibarı ile sona eriyor. Kitap fuarının son gününde de oldukça kalabalıktı. 1 milyondan fazla ziyaretçinin uğradığı Kitap Fuarında en çok dikkat çeken olay ise, bugün “Bedava” olarak dağıtılan test kitapları oldu.

İZDİHAM YAŞANDI

TYT, AYT ve çeşitli sınavlar için test kitaplarının bedava dağıtıldığını duyan vatandaşlar, izdihama sebep oldu. Test kitaplarından almak için adeta birbirleriyle yarışan vatandaşlar, Kocaeli Kitap Fuarının son gününde oluşturdukları kalabalıkla dikkat çekti.

Kitap Fuarında
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.