Madde bağımlısı genç dehşet saçtı - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

25 Ekim 2024 - 19:27

Madde bağımlısı genç dehşet saçtı

Madde bağımlısı genç dehşet saçtı
Son Güncelleme :

15 Ekim 2024 - 2:28

18 views


Karamürsel ilçesi İnebeyli Mahallesi’nde gerçekleşen olayda, Cem B.’nin ilk hedefi 72 yaşındaki Selahattin B. oldu. Şahsın, yaşlı adamın başına defalarca taşla vurduğu ve ardından olay yerinden kaçtığı öğrenildi.
Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Selahattin B., sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hızla hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakımda tedavi altına alınan yaşlı adamın hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi. Olay yerinden kaçan Cem B., bu defa önüne çıkan bir aracın camlarını kırdı. Şiddet sarmalı, mahalle kahvesinin önünde oturan Halil B.’ye taşla saldırmasıyla devam etti. Halil B., başına aldığı darbeler sonucu hastaneye kaldırıldı ve kafasına 12 dikiş atıldı. Olay esnasında Cem B., yardıma koşan Ömer U. ve Ahmet T.’ye de zarar verdi.
Durumu öğrenen kardeşi Arda B., saldırganı sakinleştirmeye çalışsa da başarılı olamadı. Nihayetinde jandarma ekipleri olay yerine gelerek Cem B.’yi yakaladı. Gözaltına alınan Cem B., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi ve çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma devam ediyor.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam