Otomobil motosiklete çarpıp kaçtı – En Kocaeli - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

26 Ekim 2024 - 09:30

Otomobil motosiklete çarpıp kaçtı – En Kocaeli

Otomobil motosiklete çarpıp kaçtı – En Kocaeli
Son Güncelleme :

17 Ekim 2024 - 5:19

Haber albümü için resme tıklayın

Kaza, Sahil Mahallesi D-130 Karayolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sürücü ismi ve plakası öğrenilemeyen otomobil, İ.P. hakimiyetindeki 34 DDV 926 plakalı motosiklete çarptı. Çarpışmanın şiddetiyle motosiklet sürücüsü yola savruldu, otomobil ise olay yerinden kaçtı.

HASTANEYE KALDIRILDI

O sırada yoldan geçen  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ait hasta nakil ambulansı çalışanları yaralı sürücüye ilk müdahaleyi yaptı. 112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbar üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sürücü İ.P., sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.