Rakip Kocaelispor olunca, 1.5 saatte 10 bin bilet sattılar! – En Kocaeli - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

27 Ekim 2024 - 23:28

Rakip Kocaelispor olunca, 1.5 saatte 10 bin bilet sattılar! – En Kocaeli

Rakip Kocaelispor olunca, 1.5 saatte 10 bin bilet sattılar! – En Kocaeli
Son Güncelleme :

22 Ekim 2024 - 19:43

Büyütmek için resme tıklayın

Sezona bomba gibi başlayan Kocaelispor, TFF 1.Lig’de 9 maçta aldığı 6 galibiyet ve 1 beraberlikle 19 puan topladı ve liderlik koltuğuna oturdu. 26 Ekim Cumartesi günü ligin bir diğer köklü ekiplerinden Ankaragücü’ne konuk olacak yeşil siyahlı temsilcimiz hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdürüyor. Öte yandan profesyonel liglerde seyirci sayılarını ve satılan bilet fiyatlarını anlık olarak paylaşan sayfalardan SMBG Sports, çok dikkat çeken bir detayı belirtti.

EN HIZLI ULAŞAN TAKIM

MKE Ankaragücü-Kocaelispor maçı kapsamında 1.5 saatte 10 bin bilet satıldığını paylaşan SMBG Sports şunları kaydetti; ” 1.5 saatte 10 bine yakın bilet satan Ankaragücü, bu sezon 1. Lig’de 10 bin bilet barajına en hızlı ulaşan takım oldu.” Böyle giderse başkent ekibinin sezon başından bu yana en fazla seyirciye sahip maçına çıkmış olacak. 

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.