Symbol, 41, Outlet… Sizi de görelim! - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

27 Ekim 2024 - 01:26

Symbol, 41, Outlet… Sizi de görelim!

Symbol, 41, Outlet… Sizi de görelim!
Son Güncelleme :

19 Ekim 2024 - 14:11


Şehrimizin ve ülkemizin önemli firmaları Kocaelispor Kulübü’ne Süper Lig hedefinde destek olmaya devam ediyor. Son olarak Dahi Yapı, Teknik Plastik, Öztorun Oto’nun yanı sıra şehrin taze markalarından Strada Meydan AVM de yeşil siyahlılarımıza destek oldu.
AÇILALI DAHA 1 YIL OLMADI!4 firmayla da muhtelif reklam alanları hususunda sponsorluk anlaşması imzalandığı açıklandı. Sponsorluklardan en çok dikkat çeken marka ise Başiskele’de açılan ve henüz 1 yılını bile doldurmayan taze firmalardan Strada Meydan AVM oldu.
ŞEHRİN 3 BÜYÜK AVM’SİNDEN SES YOKKocaelispor Kulübü söz konusu sponsorluk için Strada Meydan Avm ve NG Güneyler İnşaat’a teşekkür etti. Bu anlaşmanın ardından gözler şehrin sembolü haline gelen 3 büyük AVM’sine çevrildi. Symbol, 41 Burda ve Outlet Center’ın Kocaelispor’a destek verip vermeyeceği merak ediliyor.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam