Hırsızlığın böylesi görülmedi! “Amca üzerinde pislik var” diyerek yaşlı adamın, 40 bin liralık altınları çaldılar - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

19 Mart 2024 - 07:48

Hırsızlığın böylesi görülmedi! “Amca üzerinde pislik var” diyerek yaşlı adamın, 40 bin liralık altınları çaldılar

reklam
Hırsızlığın böylesi görülmedi! “Amca üzerinde pislik var” diyerek yaşlı adamın, 40 bin liralık altınları çaldılar
Son Güncelleme :

17 Temmuz 2021 - 14:42

238 views
reklam

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde akıllara durgunluk veren bir hırsızlık olayı yaşandı. Sokakta yürüyen yaşlı bir şahsın ceketine çamur atan 2 şahıs, yeleği temizleme bahanesiyle, talihsiz adamın üzerindeki 2 Cumhuriyet altını ve bir miktar nakit parayı çaldı. Parayı alan şahıslar kısa süre içinde yakalandı.

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde hırsızların yeni uyguladığı yöntem pes dedirtti. Daha önce benzeri görülememiş şekilde hırsızlık yapan şahıslar, polis ekiplerinin başarılı operasyonu sonucu yakalandı.

“AMCA YELEĞİN KİRLENMİŞ”

7 Haziran günü İzmit’te meydana gelen olayda sokakta yürüyen yaşlı bir şahsa arkadaşından pislik atan 2 kişi, “Amca yeleğin kirlenmiş” diyerek temizlemek için yanına yaklaştı. Yeleğini temizleme bahanesiyle yaşlı şahsın üzerinde bulunan yaklaşık 40 bin TL değerindeki 12 Cumhuriyet altını bin 300 TL ve 100 dolar nakit parasını çalan iki şahıs hızla gözden kayboldu.

Hırsızlıkta boyut atladılar! 'Amca üzerinde pislik var' diyerek 40 bin liralık altınları çaldılar

ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER

Olayın ardından yaşlı şahsın şikayeti neticesinde çalışma başlatan polis ekipleri, yankesicilik olayını gerçekleştiren L.K. ve T.T. adlı iki şahsı yakalayarak gözaltına aldı. Yankesicilik şüphelisi 2 kişi emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Hırsızlığın böylesi görülmedi! Amca üzerinde pislik var diyerek yaşlı adamın, 40 bin liralık altınları çaldılarü
Kaynak: İHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam