Kocaeli ve Bolu’da Polis ve Savcı Rolüyle Dolandırıcılık Yapan 3 Zanlı Tutuklandı - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

27 Temmuz 2024 - 10:11

Kocaeli ve Bolu’da Polis ve Savcı Rolüyle Dolandırıcılık Yapan 3 Zanlı Tutuklandı

Kocaeli ve Bolu’da Polis ve Savcı Rolüyle Dolandırıcılık Yapan 3 Zanlı Tutuklandı
Son Güncelleme :

20 Nisan 2024 - 12:12

97 views

Kocaeli ve Bolu’da kendilerini polis ve savcı gibi tanıtarak dolandırıcılık yaptıkları iddiasıyla 3 zanlı tutuklandı. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Kocaeli ve Bolu’da 2 vatandaşın, kendilerini polis ve savcı olarak tanıtıp dolandırıcılık yapan zanlılara 1 milyon 260 bin liralarını kaptırdığı ihbarı üzerine çalışma başlattı. Zanlılardan S.Ü. Gaziantep’te, H.İ.G. Ankara’da ve A.D. de İstanbul’da düzenlenen operasyonlarda gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

Kocaeli

Emniyet Müdürlüğü

ve Bolu’da kendilerini polis ve savcı gibi tanıtarak dolandırıcılık yaptıkları iddiasıyla 3 zanlı tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Kocaeli ve Bolu’da 2 vatandaşın, kendilerini polis ve savcı olarak tanıtıp dolandırıcılık yapan zanlılara 1 milyon 260 bin liralarını kaptırdığı ihbarı üzerine çalışma başlattı.

Zanlılardan S.Ü. Gaziantep’te, H.İ.G. Ankara’da ve A.D. de İstanbul’da düzenlenen operasyonlarda gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

Kaynak: AA / Güncel
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam