İzmit’te Kaza: U Dönüşünde Çarpışma, 5 Yaralı - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

21 Mayıs 2024 - 12:58

İzmit’te Kaza: U Dönüşünde Çarpışma, 5 Yaralı

reklam
İzmit’te Kaza: U Dönüşünde Çarpışma, 5 Yaralı
Son Güncelleme :

30 Nisan 2024 - 17:32

45 views
reklam

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir otomobilin U dönüşü yaparken başka bir otomobil ile çarpışması sonucu 5 kişi yaralandı.

Kaza, R.A. idaresindeki 05 RC 219 plakalı otomobilin Oramiral Salim Dervişoğlu Caddesi’nde U dönüşü yaparken karşı yönden gelen Ş.K. hakimiyetindeki 41 PK 544 plakalı otomobil ile çarpışmasıyla gerçekleşti. Çarpışmanın şiddetiyle her iki otomobil de savruldu. Bir otomobil orta refüje, diğeri ise demir yolu korkuluklarına çarparak durabildi.

Kazada sürücü R.A. ile birlikte araçlarda bulunan 4 yolcu yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı. Trafik ekipleri, olayın detaylarını aydınlatmak ve sorumluları belirlemek için çalışmalarına devam ediyor.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam