Dilovası’nda Kapalı Halı Saha Tesisleri Projesi Tamamlanmak Üzere - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

8 Eylül 2024 - 02:35

Dilovası’nda Kapalı Halı Saha Tesisleri Projesi Tamamlanmak Üzere

Dilovası’nda Kapalı Halı Saha Tesisleri Projesi Tamamlanmak Üzere
Son Güncelleme :

25 Temmuz 2024 - 11:44

51 views

Dilovası Belediyesi’nin Köseler Mahallesi’nde başlattığı kapalı halı saha tesisleri projesinde sona gelindi. Yeni tesis, bölgedeki spor severlere ve gençlere yıl boyunca hava koşullarından bağımsız olarak spor yapma imkanı sunacak.

Dilovası Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu, tesisin gençlerin daha iyi koşullarda spor yapmalarını sağlayacağını belirtti. Kış aylarında spor yapmanın zor olabileceğini vurgulayan Ömeroğlu, kapalı halı sahanın bu sorunu çözeceğini ve gençlerin spor alışkanlıklarını geliştirmelerine yardımcı olacağını ifade etti. Ayrıca, tesisin tamamlanmasıyla birlikte spor turnuvaları, eğitim programları ve çeşitli etkinliklerin düzenlenerek toplumsal bağların güçlendirilmesinin hedeflendiği belirtildi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam