Başiskele Yeniköy Termal Tesisi Sağlık Turizmine Önemli Katkı Sağlayacak - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

16 Eylül 2024 - 22:03

Başiskele Yeniköy Termal Tesisi Sağlık Turizmine Önemli Katkı Sağlayacak

Başiskele Yeniköy Termal Tesisi Sağlık Turizmine Önemli Katkı Sağlayacak
Son Güncelleme :

23 Ağustos 2024 - 12:29

42 views

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen Başiskele Yeniköy Termal Tesisi’nin inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. Başiskele’de yerin 930 metre altından 57 derece sıcaklıkta çıkan termal suyun kullanılacağı tesis, Kocaeli’nin sağlık turizmi açısından önemli bir merkez olma hedefi taşıyor.

Estetik ve geleneksel mimarisiyle dikkat çeken tesis, tamamlandığında termal havuzlar, hamam, sauna, aile banyoları, dinlenme alanları, eğlence ve etkinlik alanları gibi çeşitli bölümlerle hizmet verecek. Kocaeli’nin sağlık turizmine katkıda bulunacak olan bu tesis, aynı zamanda bölgenin turistik çekiciliğini artıracak.

Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü’nün yakından takip ettiği projede, 2023 yılı ocak ayında temeli atılan yapının kaba imalatları tamamlandı. İç mekanlarda sıva ve mermer imalatları sürerken, cephe kısımlarında profil imalatlarına başlandı. Ayrıca, bina genelindeki elektrik ve mekanik işlerin de devam ettiği belirtiliyor. Tesisin tamamlanmasıyla birlikte, Kocaeli’nin sağlık turizminde önemli bir adım atılmış olacak.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam