Darıca’da Geri Manevra Yapan Araç Kazaya Neden Oldu: 1 Yaralı - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

16 Eylül 2024 - 22:00

Darıca’da Geri Manevra Yapan Araç Kazaya Neden Oldu: 1 Yaralı

Darıca’da Geri Manevra Yapan Araç Kazaya Neden Oldu: 1 Yaralı
Son Güncelleme :

19 Ağustos 2024 - 12:59

38 views

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde geri manevra yapan bir otomobil, park halindeki başka bir araca ve ardından bir iş yerinin camına çarparak durabildi. Kaza, Nenehatun Mahallesi Battalgazi ve Lokman Hekim caddelerinin kesişiminde meydana geldi. S.K. yönetimindeki 25 EM 507 plakalı otomobil, geri manevra sırasında önce 34 CTG 688 plakalı park halindeki araca, ardından da bir iş yerinin camına çarptı. Kazada, S.K. yaralanırken, olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam