Kocaeli’de Kaçak Tütün Operasyonu: 1 Ton 100 Kilo Tütün Ele Geçirildi! - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

17 Mayıs 2024 - 14:09

Kocaeli’de Kaçak Tütün Operasyonu: 1 Ton 100 Kilo Tütün Ele Geçirildi!

reklam
Kocaeli’de Kaçak Tütün Operasyonu: 1 Ton 100 Kilo Tütün Ele Geçirildi!
Son Güncelleme :

02 Mayıs 2024 - 18:02

28 views
reklam

Kocaeli’de Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen operasyonda, iş yeri ve bir araçta yapılan aramalarda büyük miktarda gümrük kaçağı tütün ve makaron ele geçirildi. Dün Kartepe İlçesi TEM Otoyolu İstanbul istikametinde durdurulan bir araçta ve İzmit ilçesinde bulunan bir iş yerinde gerçekleştirilen aramada, toplamda 1 ton 100 kilo kıyılmış tütün, 15 bin 200 dal doldurulmuş makaron, 7 bin dal boş makaron, 5 kilo 250 gram nagile tütünü, 28 paket elektronik sigara kartuşu, 11 elektronik sigara, 100 puro, 34 paket gümrük kaçağı sigara ve 294 adet mükerrer makaron bandrolü ele geçirildi. Operasyon kapsamında araç sürücüsü ile iş yeri sahibi gözaltına alınırken, el konulan malzemelere ilişkin soruşturma başlatıldı.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam