TEM Otoyolu’nda Yolcu Otobüsü Kaza Yaptı: 2 Yaralı - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

21 Mayıs 2024 - 15:46

TEM Otoyolu’nda Yolcu Otobüsü Kaza Yaptı: 2 Yaralı

reklam
TEM Otoyolu’nda Yolcu Otobüsü Kaza Yaptı: 2 Yaralı
Son Güncelleme :

30 Nisan 2024 - 17:37

40 views
reklam

Kocaeli’nin Gebze geçişinde meydana gelen bir kaza sonucunda, şehirlerarası bir yolcu otobüsü bariyerlere çarparak durabildi. Kazada 2 kişi yaralandı.

16 ABS 148 plakalı şehirlerarası yolcu otobüsünün sürücüsü, direksiyon hakimiyetini kaybederek bariyerlere çarptı. Çarpmanın şiddetiyle otobüsün ön camı kırıldı ve panik içinde olan yolcular kendilerini dışarı attılar. Olayın bildirilmesi üzerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralanan 2 yolcuyu ambulansla hastaneye kaldırırken, diğer yolcular ise başka bir otobüse aktarılarak seyahatlerine devam etti.

Polis, kaza ile ilgili detaylı inceleme başlattı ve olayın nedenlerini araştırıyor.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam