Zeray, Marmara’nın En Büyük Arazisinde Dev Proje Başlattı - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

8 Eylül 2024 - 02:26

Zeray, Marmara’nın En Büyük Arazisinde Dev Proje Başlattı

Zeray, Marmara’nın En Büyük Arazisinde Dev Proje Başlattı
Son Güncelleme :

19 Temmuz 2024 - 11:35

55 views

Zeray, Marmara Bölgesi’nin tek parseldeki en büyük arazisinde yeni bir proje geliştirmek için anlaşma imzaladı. Kocaeli’nin Başiskele, İzmit ve Kartepe ilçelerinin kesişim noktasında yükselecek proje, modern tasarımı, geniş yeşil alanları ve sosyal donatılarıyla bölgeye değer katacak. Yaklaşık 2 bin daireden oluşacak projenin yatırım değeri 400 milyon dolar olarak öngörülüyor. Proje, 2025’in ilk çeyreğinde başlayacak ve 2027’de tamamlanacak. Zeray, konut yatırımlarının yüksek getiri potansiyeline dikkat çekerek, sektördeki güvenilirliğini ve gelişim odaklı yaklaşımını vurguladı. Proje, bölgeye istihdam sağlayarak ekonomik canlılık kazandırmayı hedefliyor.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam