Kocaeli’de Solaklar Kavşağı’na Yaya Üst Geçidi İçin İhale Yapıldı - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

8 Eylül 2024 - 02:25

Kocaeli’de Solaklar Kavşağı’na Yaya Üst Geçidi İçin İhale Yapıldı

Kocaeli’de Solaklar Kavşağı’na Yaya Üst Geçidi İçin İhale Yapıldı
Son Güncelleme :

26 Temmuz 2024 - 12:23

47 views

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Solaklar Kavşağı’na yaya üst geçidi yapım işi için düzenlediği ihaleye 6 firma teklif verdi. İhalede en düşük teklif 24 milyon 996 bin 161 TL 61 kuruş, en yüksek teklif ise 44 milyon 266 bin 19 TL 7 kuruş olarak belirlendi. İhale komisyonunun değerlendirmesinin ardından, kazanan firmaya yer teslimi yapılacak ve inşaat çalışmaları başlayacak.

“Solaklar Kavşağı Yaya Üst Geçit Köprüsü Yapım İşi” kapsamında, 63 metre uzunluğunda ve 3.40 metre genişliğinde tek açıklıklı çelik köprü inşa edilecek. Köprünün döşeme kaplaması andezit olacak ve her iki ayağında da asansör bulunacak. Bu özellikler, engelli ve çocuklu vatandaşların güvenli ve konforlu yaya ulaşımını sağlamak amacıyla tasarlandı.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam