İzmit, İzmir’e yardım için hazır bir şekilde bekliyor - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

27 Nisan 2024 - 05:16

İzmit, İzmir’e yardım için hazır bir şekilde bekliyor

reklam
İzmit, İzmir’e yardım için hazır bir şekilde bekliyor
Son Güncelleme :

30 Ekim 2020 - 22:50

178 views
reklam

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Ege Denizi’nde meydana gelen ve İzmir’de yıkıma neden olan deprem sonrası yardıma ekibini hazırladıklarını açıkladı.

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan HürriyetEge Denizi‘nde meydana gelen ve İzmir‘de yıkıma neden olan deprem sonrası yardıma ekibini hazırladıklarını açıkladı.

Ege Denizi’nde bugün saat 14.51’de merkez üssü İzmir’in Seferihisar ilçesi açıkları olan 6.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin ardından meydana gelen yıkım sonrasında İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet de yardım için hazırlıklarını tamamladıklarını ve destek için yola çıkmaya hazır olduklarını açıkladı.

Başkan Hürriyet açıklamasında, “Arama Kurtarma Ekibimiz hızlıca hazırlıklarını tamamladı. AFAD‘tan gelecek haber doğrultusunda destek için yola çıkmaya hazırız. Geçmiş olsun İzmir. Ege Denizi’nde meydana gelen ve birçok ilimizde hissedilen depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum, umarım can kaybı yaşamayız. Bölge halkının yanındayız. Arama Kurtarma Ekibimiz hızlıca hazırlıklarını tamamladı. AFAD’tan gelecek haber doğrultusunda destek için yola çıkmaya hazırız” ifadelerine yer verdi. – KOCAELİ

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam