Metrobüsten inen kadının görüntülerini çeken şahsa gençler engel oldu - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

26 Nisan 2024 - 14:27

Metrobüsten inen kadının görüntülerini çeken şahsa gençler engel oldu

reklam
Metrobüsten inen kadının görüntülerini çeken şahsa gençler engel oldu
Son Güncelleme :

11 Şubat 2021 - 8:23

172 views
reklam

İstanbul Beylikdüzü’nde metrobüsten inen kadını takip edip, cep telefonuyla kayda alan şahsa 3 genç müdahale etti. Kadının şikayetçi olması üzerine polis olay yerine gelirken, şahsın gazoz içerek rahat tavırlar sergilemeye devam etmesi pes dedirtti.

Dün saat 17.00 sıralarında Beylikdüzü’ndeki Cumhuriyet Mahallesi Metrobüs durağında meydana gelen olayda, metrobüsten inen bir kadını takip eden kimliği açıklanmayan bir şahıs iddiaya göre onu cep telefonu ile kadını görüntülemeye başladı.

CEP TELEFONUNU ELİNDEN ALDILAR

Durumu fark eden 3 genç de metrobüsten inerek, şahsı 200 metre uzaklıktaki bir marketin önüne kadar izledi. 3 genç, takip ettikleri kişinin elindeki cep telefonunu alarak galeri bölümündeki görüntüleri incelerken, kadını kaydettiğini belirledi.

GAZOZ İÇMEYE DEVAM ETTİ

Bu kişiyi tartaklayan gençler ne olup bittiğini anlamayan kadına da durumu anlatarak, görüntülerini izletti. Genç kadın bu kişiyi tanımadığını ve şikayetçi olduğunu belirtince polise haber verildi. Gelen ekip, kadından olan biteni öğrenirken, tartaklanan şüphelinin oldukça rahat tavırlar sergilediği, polislerin kendisini gözaltına almak için gelmesine rağmen gazoz içmeye devam ettiği görüldü. Polis merkezine götürülen kadın ve şüphelinin ifadeleri alındı. Soruşturma devam ediyor.

Metrobüsten inen kadının görüntülerini çeken şahsa gençler engel oldu

Kaynak: DHA

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam