Mobilya imalathanesinde korkutan yangın - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

26 Nisan 2024 - 09:31

Mobilya imalathanesinde korkutan yangın

reklam
Mobilya imalathanesinde korkutan yangın
Son Güncelleme :

31 Ekim 2022 - 13:30

100 views
reklam

Mobilya imalathanesinde korkutan yangın Kocaeli’nin Gebze ilçesinde bulunan bir mobilya imalathanesinde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Mobilya imalathanesinde korkutan yangın

KOCAELİ – Kocaeli’nin Gebze ilçesinde bulunan bir mobilya imalathanesinde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Yangın, Sultan Orhan Mahallesi 1185/4 Sokak’taki içerisinde farklı sektörlerden imalathaneler bulunan Beymaş Metal İşleme isimli fabrikanın mobilya imalathanesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, imalathanede talaşların toplandığı bölümde elektrik tesisatından kaynaklı yangın çıktı. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbar üzerine adrese çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Kısa sürede adrese ulaşan itfaiye ekipleri, yangını söndürebilmek için çalışma başlattı. Ekiplerin yoğun çalışmalarının ardından yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.

Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: İHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam