Virajı alamayan tır devrildi! - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

29 Nisan 2024 - 09:26

Virajı alamayan tır devrildi!

reklam
Virajı alamayan tır devrildi!
Son Güncelleme :

05 Temmuz 2023 - 14:07

75 views
reklam

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde demir boru yüklü bir tır, virajı alamayarak devrildi. Sürücü araçta sıkıştı ancak hafif sıyrıklarla kazayı atlattı. Olay yerine itfaiye, sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri sürücüyü kurtardı ve sağlık ekiplerine teslim etti. Kazada demir borular yola saçıldı ve uzun bir araç kuyruğu oluştu. Aracın kaldırılması için çalışmalar devam ediyor. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Virajı alamayan tır devrildi: Araçta sıkışan sürücü kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde virajı alamayan demir boru yüklü tır devrildi. Araçta sıkışan sürücü ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

Kaza, Eskihisar Topçular Feribot Yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İ.T. idaresindeki 41 VP 299 plakalı demir boru yüklü tır, virajı alamayarak devrildi. Sürücü ise araçta sıkıştı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, sürücüyü sıkıştığı yerden çıkararak, sağlık ekiplerine teslim etti. Sürücüye hastaneye gitmeyi kabul etmemesi üzerine ambulansta müdahale edildi. Demir borular yola saçılırken, uzun araç kuyruğu oluştu. Ekiplerin aracı yoldan kaldırma işlemleri sürüyor.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: İHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam