Nissan Yılmaz Adapazarı açıldı – En Kocaeli - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

24 Ekim 2024 - 07:30

Nissan Yılmaz Adapazarı açıldı – En Kocaeli

Nissan Yılmaz Adapazarı açıldı – En Kocaeli
Son Güncelleme :

23 Ekim 2024 - 23:11


Nissan Yılmaz Adapazarı açıldı

Haber albümü için resme tıklayın

Yılmaz Otomotiv tecrübesiyle Kocaeli Kartepe Köseköy D-100 üzerinde hizmet veren Yılmaz Otomotiv, geçen ay Sakarya’da da hizmet vermeye başladı. Serdivan Millet Bahçesinin tam karşısında, Arabacıalanı Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Bulvarı No:49 adresindeki 250 metrekarelik şovrumda hizmet veren Nissan Yılmaz Adapazarı için resmi açılış henüz yapılmadı. Resmi açılışın ilerleyen tarihlerde yapılması bekleniyor.

11 YILDIR YOKTU

Nissan Adapazarı ile ilgili bilgi veren Yılmaz Otomotiv Yönetim Kurulu üyesi Sadık Yılmaz, “Nissan, Sakarya’da yaklaşık 11 yıldır yoktu. Bu süre zarfında Kocaeli’den hizmet vermeye devam ettik. 2024 yılının başında Sakarya’ya da bayi açılması karar verildi. Haziran ayında yerini netleştirdik. Eylül ayında da fiili olarak açtık” dedi.

İNŞAAT SEKTÖRÜNDE DE BÜYÜYECEĞİZ

Satış sonrası hizmetlerini şimdilik Kocaeli’den vermeye devam edeceklerinin altını çizen Sadık Yılmaz, “Firma olarak otomotiv sektöründe büyümeye devam edeceğiz. Ayrıca inşaat sektöründeki yatırımlarımız da devam edecek” değerlendirmesini yaptı. 

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.