Kartepe’de bebekler mutlu büyüyor - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

20 Eylül 2024 - 06:02

Kartepe’de bebekler mutlu büyüyor

Kartepe’de bebekler mutlu büyüyor
Son Güncelleme :

10 Kasım 2020 - 9:55

221 views

Kartepe Belediyesi tarafından sürdürülen “Hoş geldin Bebek” ziyaretleriyle ilçede bebek sahibi olan aileler mutlu ediliyor.

Kartepe Belediyesi tarafından sürdürülen “Hoş geldin Bebek” ziyaretleriyle ilçede bebek sahibi olan aileler mutlu ediliyor.

Kartepe Belediyesi’nin sosyal belediyecilik kapsamında başlattığı “Hoş geldin Bebek” ziyaretleri Covid-19 önlemleri sonrası yeniden başladı. Bu kapsamda ilçede yeni bebek sahibi olan aileler, Hoş geldin Bebek ekibi tarafından ziyaret edilerek, Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman‘ın kendi el yazısıyla kaleme aldığı mektubun da yer aldığı, çocuk sağlığına uygun Sağlık Bakanlığı onaylı hediye paketleri takdim ediliyor. Pandemi kurallarına uygun bir şekilde yapılan ziyaretlerde hediye takdimi yapılan ailelere anne ve bebeğin sağlığı ile ilgili bilgiler veriliyor.

Yeni bebek sahibi olan aileler ise projeden memnun olduklarını ifade ederek, Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman’a teşekkürlerini ilettiler. – KOCAELİ

Kartepe'de bebekler mutlu büyüyor
Kartepe'de bebekler mutlu büyüyor

– Kaynak: İHA

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam