Gebze’de Motosikletli Saldırganlar 4 Katlı Binaya Ateş Açtı - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

27 Temmuz 2024 - 05:47

Gebze’de Motosikletli Saldırganlar 4 Katlı Binaya Ateş Açtı

Gebze’de Motosikletli Saldırganlar 4 Katlı Binaya Ateş Açtı
Son Güncelleme :

14 Mayıs 2024 - 10:38

111 views

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde bulunan Osman Yılmaz Mahallesi’nde yaşanan korkunç olayda, kimliği henüz belirlenemeyen 2 saldırgan, motosikletleriyle 4 katlı bir binaya tabanca ile ateş açtı. Saat 00.15 sularında gerçekleşen saldırıda, binanın birinci katındaki bir dairenin oturma odasına 3 kurşun isabet etti. Şans eseri kimsenin yaralanmadığı saldırı, güvenlik kameraları tarafından anbean kaydedildi.

Olayın yaşandığı sırada oturma odasında bulunan S.Y., kurşunların isabet etmemesi sayesinde ölümden döndü. Ancak, yaşanan dehşet dolu anlarla sarsılan S.Y., saldırının ardından polise ifade verdi. Olay yerine gelen polis ve olay yeri inceleme ekipleri, detaylı bir çalışma yürütürken, saldırganları yakalamak için operasyon başlatıldı.

Güvenlik kamerası görüntülerinde, motosikletle ilerleyen iki saldırganın binaya ateş açtığı ve daha sonra hızla kaçtığı anlar net bir şekilde görülebiliyor. Polis, bu görüntülerin de yardımıyla saldırganların kimliğini belirlemek ve yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam