İzmit Belediyesi İstihdam Birimi, 18 Kişiye İş Buldu: İş Arayanlara Yeni Bir Umudun Kapıları Açılıyor - Kocaeli Haber TV- - Kocaeli Son Dakika HaberleriKocaeli Haber TV- – Kocaeli Son Dakika Haberleri

27 Temmuz 2024 - 03:57

İzmit Belediyesi İstihdam Birimi, 18 Kişiye İş Buldu: İş Arayanlara Yeni Bir Umudun Kapıları Açılıyor

İzmit Belediyesi İstihdam Birimi, 18 Kişiye İş Buldu: İş Arayanlara Yeni Bir Umudun Kapıları Açılıyor
Son Güncelleme :

25 Mayıs 2024 - 7:23

114 views

İzmit Belediyesi İstihdam Birimi, iş arayan vatandaşlara umut olmaya devam ediyor. Bu kapsamda İzmit Belediyesi ve Ceva Lojistik firmasının ortak çalışmaları sonucunda istihdam birimine başvuran 22 kişi firma yetkilileriyle görüşme sağladı. Görüşmelerin ardından, Gebze ile Gölcük lokasyonlarında beden işçisi ve forklift operatörü pozisyonlarında değerlendirilmek üzere olumlu bulunan 18 aday, işbaşı evraklarını alarak Ceva Lojistik firmasında işe başladı. Bu gelişme, iş arayanlara yeni bir umut ve fırsat kapısı olarak değerlendiriliyor.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam